Välj bland flera modeller med smarta funktioner – allt från olika hybridsystem och fyrhjulsdrift med smidiga förvaringslösningar. Och mycket mer än så, naturligtvis

Dessutom har vi gjort det enklare att köpa bilen. Hos oss behöver du nämligen inte göra sisådär en miljard tilläggsval innan du är klar. Istället har vi färdiga lösningar med allt du behöver.

Välkommen till ett krångelfritt billiv!

Mildhybrider

En mildhybrid bygger på ett så kallat ISG-system (integrerad startmotor och generator), vilket stöttar bensinmotorn vid acceleration samt hjälper till med andra funktioner som radio, AC och lampor. I mildhybriden finns antingen ett ISG-system på 12V eller 48V, beroende på bilmodell.

Swift mildhybrid

Ikonen Swift – en kompakt småbil som utstrålar självförtroende, äventyr och körglädje.

Köp Swift

Swift Sport mildhybrid

Bilvägarnas underhållningsmaskin! Swift Sport är en pigg och energisk bil som bjuder på sann körglädje.

Köp Swift Sport

S-CROSS mildhybrid

S-CROSS kombinerar rymligheten hos en kombi med SUV:ens fyrhjulsdrift och hög markfrigång.

Köp S-CROSS

Vitara mildhybrid

En riktig SUV med 4×4 och mildhybrid.

Köp Vitara

Fullhybrider

En fullhybrid drivs av en elektrisk motor samt en bensindriven förbränningsmotor. Precis som en mildhybrid så laddas bilen under färden, men med fullhybrid får du ett kraftfullare alternativ. Elmotorn kan nämligen driva bilen helt på el under kortare sträckor. I vår fullhybrid Swace kan du exempelvis välja ”EV mode” som gör att du kör helt på el.

Vitara fullhybrid

Vår klassiska SUV, nu som självladdande fullhybrid med automatiserad växellåda (auto gear shift).

Köp Vitara fullhybrid

Nya S-CROSS fullhybrid

Nu finns S-CROSS även som självladdande fullhybrid, vilket gör att du kan köra delvis på el – helt utan sladd.

Köp S-CROSS fullhybrid

Swace fullhybrid

Swace är en elegant fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda.

Köp Swace fullhybrid

Laddhybrider

En laddhybrid funkar till stor del som en fullhybrid där de båda växlar mellan elmotor och förbränningsmotor för att optimera bränsleförbrukningen. Till skillnad från fullhybriden så har det här alternativet en garanterad elektrisk räckvidd. ACROSS bjuder exempelvis på en räckvidd på hela 75 km och kan köras på ren el i hastigheter upp till 140 km/h. Laddhybriden laddar du med sladd – antingen i ditt hem med rätt utrustning eller vid en laddningsstation.

Jimny

Jimny Rhino Edition

Med sin ikoniska design tar Jimny Rhino Edition verkligen för sig. Arvet från bilens ursprung förs vidare med små detaljer som integrerade lampor i bakre kofångaren, reservhjulet på bakdörren och retrogrillen.

Köp Jimny Rhino Edition